Този Европейски съюз трябва да бъде предоговорен  и нашето членство

...
Този Европейски съюз трябва да бъде предоговорен  и нашето членство
Коментари Харесай

Възраждане: Този Европейски съюз трябва да бъде предоговорен и нашето членство да бъде предоговорено в него

Този Европейски съюз би трябвало да бъде предоговорен  и нашето участие да бъде предоговорено в него, в противоположен случай би трябвало да организираме референдум за овакантяване. Това съобщи водачът на   " Възраждане " Костадин Костадинов  преди началото на днешната международна конференция " Новите водачи на Европа ", проведена от партията в София. 

" Целта на тази конференция е да дадем ясна поръчка, че сегашната политика на Европейския съюз и европейските елити повече не може да бъде продължавана. Тя е нездравословна, тя е рискова, както за нас българите, по този начин и за европейската цивилизация. В момента политиките на Европейския съюз се явяват най-големите закани за бъдещето на Европа. Неслучайно сме нарекли нашата конференция " Новите водачи на Европа ". Тук са хора, които не се тормозят това, което мислят, без значение от реакцията на елитите, които сега държат властта ", уточни Костадинов. 

" Повече по този начин не може.  Готови сме да вземем властта и ръководството в свои ръце, всеки - в личната си страна, в името на европейската цивилизация, която, за жалост, е застрашена от най-различни типове политики – като стартираме от мигрантските и стигнем до политиките, поощряващи войната в Украйна ", сподели водачът на " Възраждане ". 

Костадинов уточни още, че задачата на партията за идните европейски избори ще бъде да стане " фактор в Европейския съюз ".  

На въпрос какъв брой евродепутатски места може да завоюва групировката на вота, той отговори:   " Ние работим за това да спечелим изборите, нашата цел е първото място. Колко тъкмо ще имаме, зависи единствено и само от българските гласоподаватели. За мен по-важният въпрос е какъв брой български гласоподаватели ще излязат да гласоподават, тъй като сега, поради всички грозни кавги, е доста сериозна вероятността изборната интензивност да спадне още повече ". 

Костадинов разяснява и идния локален избор. " Крайно време е България да има българско, а не евроатлантическо държавно управление ". 

На днешния конгрес вземат участие представители на сродни на " Възраждане " политически обединения от Гърция, Молдова, Нидерландия, Словакия, Сърбия, Унгария, Швеция и Швейцария.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР